Skip to main content

Spørgeskema - her er de foreløbige resultater.

Ark af statistikker i forskellige farver

Først skal der lyde et kæmpe TAK for den tid I har brugt på, at udfylde spørgeskemaet og tak for alle jeres gode idéer.

Resultatet af Jeres besvarelser har givet os indsigt i, hvordan I benytter siden og hvor vi bør fokusere på forbedringer.

Generelt set er de fleste rigtig glade for kravet om godkendelse, nyhedsbrevet og vores blog indlæg og det er vi super glade for.

At kravet om godkendelse er populært har overrasket os lidt. Men det er mere trygheden om, at den man skriver med har været gennem en godkendelsesprocess, hvor selve godkendelses processen er der lidt blandet meninger om. Dog er der ingen der har givet forslag til, hvordan det kunne gøres anderledes. Der er flere der har spurgt os “hvorfor er et gammelt profilbillede ikke nok?” og det vil vi gerne svare på her:

Hvis vi modtager et billede, uden en seddel, kan vi ikke vide om billedet er snuppet fra en profil på Facebook eller en Google søgning. Derfor er vores løsning, at man skal holde en seddel op foran sig, hvor der står “minveninde.dk / brugernavn”. Det er den eneste måde, som vi kan komme på, der løser problemet. Hvis vi gør det på anden vis, er sikkerheden ikke lige så høj i forhold til, hvorvidt vedkommende bag profilen er ægte.

En af de ting vi har fået feedback på i undersøgelsen er, at man benytter minveninde.dk netop fordi, at alt der har med dating at gøre, er bandlyst her og at minveninde.dk er det sted man føler sig mest tryg i forhold til dem man har kontakt til. Den tryghed vil vi ikke sætte over styr.

Ikke-godkendte kan nu besvare private beskeder.

Problemet er, at der er mange der ikke er godkendt, fordi de venter på at nogle skriver til dem. Man gider måske ikke gå det ekstra stykke, før man ved om det kan betale sig. Derfor har vi udvidet på rettighederne på beskeder således at alle nu kan svare på beskeder, også selvom man ikke er godkendt.

Nogle afholder sig fra at skrive til en ikke-godkendt fordi man ved de ikke kan svare tilbage, men det kan de altså nu. De kan bare ikke starte nye samtaler.

Det er derfor nu den godkendte bruger, der selv kan vurdere om man vil skrive til én der ikke er godkendt.

Forbedringer og tiltag på minveninde.dk

Der er delte meninger om hvorvidt minveninde.dk er nem at benytte og vi kan nikke genkendende til mange af jeres forslag til forbedringer, vi lister her, de ideer vi har valgt at fokusere på ind til videre:

Bedre notifikationer om nye beskeder

Hvis man har fået en ny besked, er det kun hvis man går ind på beskeder, at man kan se det. Det har vi allerede forbedret nu således, at der kommer et lille badge ud for “beskeder” i profil menuen med antal af nye beskeder, samt en lille pop-op boks med en lille smagsprøve på beskeden. Beskeden vil først stå som værende læst, når man har været inde i beskeder og set hele beskeden.

Nemmere søgning

Der hvor minveninde.dk er mest besværlig i følge besvarelserne er faktisk på søgesiden. Det er både de ting der kan filtreres på, selve filtreringen, samt det, at navigere i søgeresultaterne der volder problemer for nogle. Dette vil vi optimere som det næste.

Kommentar i blog indlæg

Et forslag om at man kan skrive kommentarer på blogindlæg, kan være en super god måde at komme i debat med andre og af den vej lære de andre på siden at kende. Det synes vi er en super god idé og det vil vi snarest implementere.

Penne-ven indikation i profil.

Brugerne på minveninde.dk er spredt ud over hele landet, men det er sporadisk. Der er mange fra de større byer, men det kan være svært at ramme på alder, interesse og bopæl i de mindre byer. Derfor vil vi udvide profiler med en lille checkboks, der skal indikere om man er interesseret i blot at være “penneven” hvilket vil sige, at man ikke har noget imod at blive kontaktet af nogle der ikke lige bor i nærheden, og at man måske endda blot foretrækker et online venskab (de findes) - Vi skal lige have gennemtænkt konceptet til fulde men det er i hvert fald grund idéen.

Optimering af beskeder.

Besked området lader til at være bøvlet for nogle, så vi vil arbejde på at gøre det mere simpelt og også fjerne alle de indbakker der pt er som måske ikke giver så meget mening. Man kan derfor se frem til et mere simpelt besked system.

Hvis du mener, at her mangler noget, er du velkommen til at udfylde spørgeskemaet igen det er stadig åbent, du finder det her: Spørgeskema