Skip to main content

Retningslinjer

Senest revideret den 15 juli 2020

Alle medlemmer af minveninde.dk (efterfølgende kaldet "sitet") skal overholde de til en hver tid gældende regler og retningslinjer for at benytte sitet.

Vi forbeholder os retten til at slette medlemmer, der ikke overholder regler og retningslinjer, som beskrevet herunder.

Kun for kvinder.

Minveninde.dk er udelukkende for kvinder / piger fra 16 år. Hvis vi har mistanke om mandlige profiler, bliver de slettet. Vi verificere brugere ved hjælp af billede godkendelse. Læs mere om billedegodkendelse

Overhold de danske love

Overhold altid den danske lovgivning - Vi videregiver informationer til rette instans, hvis vi spotter ulovlig aktivitet på sitet.

Privatliv

Som registreret bruger af sitet, giver du Minveninde.dk lov til at gemme de informationer du har oplyset i din profil. Vi logger ip adresser for registreret brugere og login forsøg.

Vi videregiver ikke oplysninger til 3. part. medmindre det drejer sig brud på dansk lov. Vi benytter oplysningerne til styring af medlemmer og statistik.

Du kan læse vores privatlivspolitik for mere information om hvordan vi behandler dine data.

Opførsel

Den generelle regl er "opfør dig, som du selv ønsker, at folk opfører sig, over for dig".

Din profil må ikke indeholde stødende materiale eller tekst, ej heller racistiske eller lign udtalelser.

Hold iøvrigt din profil og profilbillede sobert.

Support og anmeldelser

Vil du anmelde en profil, stødende materiale mv, eller hvis du har problemer med sitet, eller blot spørgsmål, er du mere end velkommen til, at kontakte support@minveninde.dk - Husk at beskrive din henvendelse med så mange informationer som muligt, så vi nemt kan hjælpe dig.

Vi opdaterer disse retningslinjer løbende

Minveninde.dk forbeholder sig retten til at ændre disse retningslinjer på ethvert tidspunkt og uden foregående varsel. Som bruger er det dit eget ansvar at holde dig opdateret med ovenstående.