Skip to main content

Online veninder i 2021

Kvinde smiler og vinker til sit kamera på sin computer i en video chat.

Hvordan mødes vi i en corona tid?

Minveninde.dk opfordre alle til ikke, at mødes i øjeblikket, men hvordan kan vi så lære hinanden at kende i en corona tid? Det er nu vi må være lidt kreative og vi har et par forslag til, hvordan du kan “møde” nye veninder i 2021 uden at ses fysisk.

Mange introverte jubler lidt indvendigt i disse dage. Det er fuldt ud acceptabelt ikke, at kramme og det er faktisk også acceptabelt ikke, at komme til fest, sammenkomst eller fødselsdags tamtam fordi CORONA. Dog er der ikke noget, at juble over, at mange nok er blevet lidt mere ensomme og vi jubler egentlig heller ikke over, at det nu er helt umuligt at finde en ny veninde, når man ikke kan mødes og lære hinanden at kende.

Men det er ikke helt umuligt, hvis vi er lidt kreative og minveninde.dk har et par forslag til hvordan du kan “møde” nye veninder i 2021 uden at ses fysisk.

Behold nytårsforsættet, det kan stadig lade sig gøre.

2021 kan stadig godt være året, hvor du finder nye veninder. Det bliver bare på andre måder end før, hvor vi tidligere har kunne snuppe en kaffe eller et glas vin, et hyggeligt sted i byen, må vi nu ty til online møder i stedet.

Kvinde smilende til sin computer i video chat.

Mød din nye veninde virtuelt

Det er nemlig ét af vores forslag. Mange er allerede blevet gjort bekendt med videomøder i forbindelse med arbejde, uddannelse, foreningsliv mv. Hvorfor skulle det være anderledes med nye bekendtskaber?

Video møder

Jeg har de seneste mange måneder benyttet google-meet på mit arbejde. Det er super nemt. Du opretter blot et møde fra følgende web-adresse: https://meet.google.com/

Når først du har sat et møde op, kan du blot kopiere web-adressen og dele den med dem, som du gerne vil invitere med til mødet. En anden måde, at oprette et google møde, er ved at oprette et event i din google kalender og invitere dem, som du vil mødes med og så kommer der automatisk et google-meet møde-link frem.

Genopdag det gamle penneven koncept - bare online.

Hvis du synes det er lidt for teknisk med videomøder, eller af anden grund ikke lige føler for, at hoppe foran skærmen og mødes virtuelt, så er vores andet forslag, at skrive sammen. Skriv oftere sammen og i en lidt længere periode end du normalt ville, før I mødes i virkeligheden.

Skriv nogle af de ting du ville have fortalt til et kaffemøde, så I kan lære hinanden bedre at kende.

Nogle er ofte hurtig på aftrækkeren og vil gerne mødes nærmest med det samme for, at se om kemien er der. Det er nu du skal udnytte, at det ikke er muligt, at ses i øjeblikket og blot slappe af og nyde hinandens breve og skrive noget mere sammen i længere tid. Så kender I også hinanden meget bedre når I endelig engang kan mødes og så kan det endda være, at det ikke bliver så grænseoverskridende fordi I allerede har skabt et bånd.

Skriv sammen over et chat program.

Hvis du synes det går lidt for langsomt med privat beskeder her over minveninde, kan du også invitere din nye potentielle veninde over på bl.a Facebook messenger, Google hangouts eller Telegram og skrive til hinanden derfra, hvor I er online samtidig og faktisk kan have en samtale hvor svaret kommer med det samme.

Har du andre forslag eller kommentar til artiklen, kan du skrive dem i kommentar feltet herunder.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde din nye veninde i 2021.