Skip to main content

Om minveninde.dk

Nu skal det ikke handle for meget om os, det skal handle om alle jer skønne kvinder og veninder derude. Men hvis det skal være.. så here goes..

Historien om minveninde.dk er endnu ikke specielt lang. Vi kom i luften den 17 april 2016, selvom vi ikke helt havde bygget siden færdig. Faktisk kunne man kun skrive på væggen på forsiden, og der var hverken bygget søgning i profiler, eller privat beskeder. Men sidenhen har vi bygget oven på og den side du er på ligenu, blev bygget i foråret 2020 på et nyere system end det forrige.

På det tidligere system, var der intet indhold der var åbent uden for login, og det har vi ændret nu. Det har vi gjort i forbindelse med vores arbejde, på at øge kendskabet til minveninde.dk, hvor vi vil skrive blog indlæg om aktuelle emner, som forhåbentlig vil blive delt på sociale medier. Dette vil også øge vores chancer i søge resultater, da man bliver dømt på kvalitet af indhold og det led vi ret meget under, hvor søgemaskinerne antog, at vi ikke havde noget indhold, da det lå bag login.

Minveninde.dk er ejet, designet og programmeret, af en kvinde, mig, der netop stod med behovet for at udvide min omgangs kreds. Jeg fandt en side, men den annoncerede kort tid efter, at skulle lukke og så tog jeg en beslutning om, at bygge et tilsvarende site, så alle os kvinder i danmark, kan fortsætte med at finde veninder over hele landet.

Minveninde.dk bliver i dag styret af et lillebitte team på 3 personer.

Jeg håber du vil støtte op om denne side ved at bruge den og være aktiv. En aktiv side tiltrækker flere, og vi vil gerne have så mange som muligt, så alle kan finde en veninde ligemeget hvor i landet de bor, og ligemeget om de er 16 eller 100 år gamle.

- Duddi Mai
Ejer og administrator af minveninde.dk