Skip to main content

Minveninde.dk har fået en makeover

En opfrisker på minveninde.dk

Nej! - Det er ikke os på billedet - så tjekket er vi slet ikke, men vi er tjekket nok til at vide, når noget ikke fungerer, og det gjorde den gamle minveninde.dk platform ikke.

Vi har derfor bygget hele minveninde.dk om på en nyere version af den eksisterende platform og samtidig implementeret et nyt frisk design - Det trængte det, i dén grad til.

Hvad var problemet før, og hvordan er det løst nu?

Det gamle minveninde.dk var umoderne og trængte efterhånden til en opfriskning. Vi vil gerne undgå, at skræmme nye brugere væk, fordi siden ser forældet ud, eller hvis formålet med siden ikke er tydelig. Det har vi løst med et mere moderne design, med mere åbent indhold, der bedre kommunikerer formålet med minveninde.dk 

Der er bl.a. interaktive afstemninger i bokse rundt omkring på siden, samt et nyt blog univers, hvor vi vil udkomme med blogindlæg om aktuelle emner, ca. en gang om måneden. Vi håber, at dette vil være en mere imødekommende tilgang til siden og at det vil skabe flere brugeroprettelser og mere brugeraktivitet. 

Det vil fortsat kræve login hvis man ønsker at tilgå brugerprofiler og brugergenereret indhold, som f.eks. hilsner på væggen.

Hvad er ikke kommet med fra den gamle platform?

Vi har ikke helt kunne vente med at lancere denne nye platform, så vi har ikke taget de samme features med, som der lå på den gamle side. Disse features er eventkalender og forum og vil komme igen på et senere tidspunkt, når vi kan se et behov, men som det er nu har vi andre ting, at fokusere på. Vores fortsat arbejde med, at skabe mere kendskab til siden er lige nu højeste prioritet.

Vi vil samtidig arbejde mere for, at få nuværende brugere til at vende tilbage og til at udfylde deres profil m.v.

Vi har en masse arbejde foran os, men nu har vi en endelig en lækker platform der er mere åben og forhåbentlig mere imødekommende og ikke mindst søgemaskinevenlig. 

Jeg håber du vil tage godt imod siden og bruge den. Det er ikke en hemmelighed, at uden jer består minveninde.dk ikke, så en opfordring; Udfyld din profil, bliv billede godkendt, skriv til andre og skriv en hilsen på væggen. Vær aktiv.

Et levende site er altid 100 gange mere attraktivt, for nye brugere, så hjælp os, med at hjælpe dig, med at finde en ny veninde.