Skip to main content

Kontakt os

Kontakt os, i god tone

Har du brug for hjælp eller blot feedback til siden kan du kontakte Minveninde.dk på følgende måder: v.i.a brugeren Minveninde, eller på e-mail til support@minveninde.dk

Når du kontakter os, vil vi gerne minde dig om at minveninde.dk styres af frivillige og er gratis for dig at benytte. Derfor beder vi dig skrive til os i god tone.

Vi vil hjertens gerne hjælpe dig, men vi vil også gerne behandles ordentligt. Vi bruger vores fritid på dette projekt. 

På forhånd tak.

Bemærk: Vi sletter ikke profiler ved henvendelse på mail. Af sikkerhedsmæssige årsager skal du selv slette din bruger under indstillinger i profil menuen.

 

Ofte stillet spørgsmål:

Jeg får ikke en aktiverings mail

Nogle mail programmer sender system-afsendte mails ned i din "uønsket-mail" folder i dit mail program. Prøv at kigge dér i første omgang. Hvis du stadig ikke modtager en mail kan du via glemt password formularen få en ny mail tilsendt. Nulstil adgangskode

 

Jeg vil gerne slette min bruger, men har glemt mit brugernavn/password

Vi kan godt forstå, at det virker dumt, at skulle bestille nyt password, når man bare gerne vil slettes. Vi værner om vores bruger profiler og vil nødig komme til at slette nogle der ikke skulle slettes. Derfor er det dig selv der skal foretage handlingen fra din profil når du er logget ind.

Du kan få tilsendt et nyt login ved, at udfylde dette felt med din email-adresse

Anmod om nyt password her