Skip to main content

Hop ud i det, og skriv til andre på minveninde.dk

Kvinde skriver på en bærbar computer i køkkenet.

Jeg har fundet én jeg gerne vil skrive til, men jeg ved ikke hvad jeg skal skrive” - Vi får engang imellem spørgsmål fra jer brugere på e-mail, med spørgsmålet om hvordan man tager kontakt til andre og kommer i gang med en samtale.

Hej skal vi skrive?

Når du kontakter en potentiel veninde på minveninde.dk, kan det være grænseoverskridende, at tage kontakt som den første.

Men når du alligevel gør det, så skriv lidt om dig selv og hvorfor du kontakter vedkommende.

Hvis du bare skriver “hej - vil du skrive” eller noget lign, så lægger du bolden over på én der ikke har bedt om det. Så er det pludselig dem der skal finde på noget spændende at skrive, hvis de faktisk synes din profil er interessant - Det kan endda gøre, at de ikke svarer dig, fordi det bare virker for dovent at smide bolden videre.

Fremhæv i stedet en interesse som du deler med vedkommende, eller skriv hvad det var der fangede dig ved profilen og giv lidt ekstra af dig selv; Fortæl dem noget der ikke står i din profil, som de jo bare selv kan gå ind og læse. Fortæl dem hvad du søger i en veninde, eller hvis du ikke ved det, fortæl dem dét, men skriv noget mere og giv noget af dig selv.

Læs også: Skal man kende sig selv, før man kan finde en god veninde?

Intet svar tilbage.

Hvad nu, hvis jeg bliver afvist” eller “Hvad nu, hvis jeg ikke får svar” - Det kan være super hårdt og demotiverende, når man endelig har blottet sig selv og delt sine interesser, holdninger m.v. bare så for, at få intet tilbage. Det er svært at svare på, hvorfor vedkommende ikke svarer, men det er jo højst sandsynligt fordi vedkommende ikke er interesseret (eller ikke har læst din besked endnu)

En tydeligt frustreret kvinde siddende ved en bærbar computer.

Op på hesten igen

Men du må ikke lade dig slå ud, der kan jo være mange grunde til, at du ikke får svar. Det kan det være den mindste ting der gør udfaldet. Det kan være ene og alene fordi du bor de par km længere væk, end hvad der vil være behagelig afstand at rejse, eller det kan være fordi, du har dyr og vedkommende er allergisk - Du må for alt i verden ikke tage det personligt.

Til det vil vi selvfølgelig opfordre alle der får beskeder til, at svare også selvom du ikke er interesseret i, at skrive videre med vedkommende. Skriv at du ikke er interesseret, og hvorfor, så vedkommende der har skrevet til dig, ikke går og undre sig over, hvad det kan være der gør, at du ikke har svaret. Det kan være svært ja, men det er bare ren høflighed, at gøre og ekstra point på karma kontoen er da altid værd, at tage med, er det ikke? ;)

Du må for alt i verden ikke give op, det er synd, både for dig og den nye potentielle veninde som du kontakter næste gang, der måske viser sig, at blive en rigtig god veninde.

Rigtig god veninde søgning. Vi håber inderligt, at du finder hende!