Skip to main content

En lille smagsprøve af væggen på forsiden

Kvinde skriver på computer med glas mælk ved sidenaf

Smagsprøve på forsiden

Vi følte, at væggen var lidt for langt væk fra forsiden, så vi har tilføjet det nyeste opslag fra væggen på forsiden, før nyhedssektionen. Hvis det nyeste opslag er et svar til et andet opslag, så viser vi også det oprindelige opslag for at skabe en sammenhæng.

Vi ønsker, at væggen skal blive mere aktiv og vi forsøger, at motivere jer brugere med forskellige ting her på siden. Nyeste tiltag er så denne nye indgang til væggen.

Det kan være grænseoverskridende for nogle at skrive en offentlig hilsen, men det er ikke mere anderledes end på Facebook, hvor du kan skrive hvad som helst du har på hjerte. Eksempelvis hvilken bog du er i gang med, eller hvis du har strikket en sweater til dit barn eller barnebarn så vis os din kreation ved, at vedhæfte et billede.

Det seneste opslag på væggen er i skrivende stund en opfordring til, at komme ud og møde andre her fra minveninde. Den opfordring vil vi gerne give videre og minveninde (alm. bruger kaldes Duddimai) deltager også i dette uformelle arrangement. Der er så vidt jeg ved, i øjeblikket 4 tilmeldte og det er jo helt fantastisk.

Så brug væggen til, at komme ud til alle brugere på én gang, om det så er fordi du gerne vil invitere på en tur i skoven, eller vil vise dit nyeste maleri frem.

Vi skrives ved på væggen!