Skip to main content

Billede godkendelse

På minveninde.dk skal vi kunne verificere, at du er kvinde, før du kan kontakte andre.

Det gør vi i form af et billede du indsender til os, ved hjælp af formularen i bunden af denne side. På billedet bedes du holde en håndskrevet seddel op foran dig, med teksten: minveninde.dk / brugernavn "dit brugernavn".

Det gør vi fordi vi er et seriøst site, der ønsker, at alle skal kunne føle sig trygge, når de snakker med andre gennem vores side og for at kunne sikre os at du kun bliver kontaktet af kvinder. Det kan vi kun sikre os gennem billede godkendelse.

Alle godkendte profiler har et "godkendt-badge" på deres profilside.

Læs venligst kravene for godkendelse, inden du sender.

Kravene er som følger:

  • Indsend et billede af dig selv, imens du holder en håndskrevet seddel op hvorpå der står: Minveninde.dk / Brugernavn: "Dit brugernavn"
  • Billedet skal være taget i et fuldt oplyst rum, så man kan se dig tydeligt.
  • Der må ikke være andre end dig selv på billedet.
  • Sedlen må ikke dække dit ansigt
  • Sedlen skal være håndskrevet.
  • Billedet må ikke have været gennem et billedbehandlingsprogram. Hverken på mobil eller computer. (Der er ingen andre end os (minveninde) der får det at se)

Hvis vi ikke kan verificere billedets ægthed, eller hvis det ikke opfylder ovenstående krav vil dit billede blive afvist, og du vil blive bedt om at sende et nyt til godkendelse.

Bemærk: Billedet bliver kun benyttet til dette formål alene, og vil aldrig blive offentliggjort. Vi sletter alle indsendte billeder med det samme, efter vi har åbnet og behandlet godkendelsen.

 

Du skal være logget ind før du kan indsende dit billede til godkendelse. Log ind her