Vær med på bloggen

I forbindelse med endnu et forsøg på at skabe mere kendskab til minveninde.dk, lancerer vi snart en blog, som skal være åbent indhold og ikke ligge bag login.

Minveninde.dk lider lidt af, at alt indhold ligger bag login og derfor har siden, i søgemaskiners øjne ikke noget indhold og derfor rangerer vi lavt i søgeresultater.

Det vil vi forsøge at afhjælpe med en Blog på minveninde.dk - omhandle alt om kvinder og vores hverdag, tanker, gøren og laden.

Vi vil stræbe efter, at udgive et indlæg hver 3 uge, men det kommer an på hvor mange bidrag vi får fra medlemmerne.

Hvis du ønsker at bidrage til bloggen skal du sende dit blog indlæg på email til: blog@minveninde.dk

Scroll ned under billedet for at læse mere.

Blog på minveninde.dk

Når du indsender et blog indlæg skal du angive om dit navn skal stå som forfatter, om du vil have et alias på, eller blot være helt anonym. Vi offentliggør ikke rigtige navne eller brugernavne, med mindre i specifikt beder om dette. Det er også tilladt at benytte lejligheden til at promovere sin egen blog eller hjemmeside, blot den ikke er kommerciel.

Du behøver ikke være medlem af minveninde.dk for at indsende et blog indlæg, men du skal være kvinde, da vi ønsker blogindlæg relevant for siden. 

Hvis du ønsker at bidrage til bloggen skal du sende dit blog indlæg på email til: blog@minveninde.dk

Husk at sende eventuelle billeder eller andet med i mailen. Vi forbeholder os retten til at redigere i indsendte blog indlæg og vi vil tilføje billeder hvor det giver mening, men vi vil altid sende det endelige resultat til godkendelse hos blog forfatter, inden vi offentliggøre det.

Vi forbeholder os retten til at afvise indlæg, hvis vi ikke føler emnet er relevant. 

Vi håber I har lyst og tid til at bidrage med jeres hverdag og tanker.

Alle offentliggjorte indlæg vil blive delt af minveninde.dk på facebook.