Retningslinjer for brugen af minveninde.dk

Alle medlemmer af minveninde.dk (efterfølgende kaldet "sitet") skal overholde de til en hver tid gældende regler og retningslinjer for at benytte sitet.

Vi forbeholder os retten til at slette medlemmer, der ikke overholder regler og retningslinjer, som beskrevet herunder.

Kun for kvinder.

Minveninde.dk er udelukkende for Kvinder / Piger fra 16 år og op. Hvis vi har mistanke om mandlige profiler, bliver de slettet. Vi verificere brugere ved hjælp af billede godkendelse.
Læs om billedegodkendelse her

Overhold de danske love

Overhold altid den danske lovgivning - Vi videregiver informationer til rette instans, hvis vi spotter ulovlig aktivitet på sitet.

Privatliv

Som registreret medlem giver du Minveninde.dk lov til at gemme de informationer du har oplyset i din profil og vi logger ip adresser for registreret brugere og login forsøg.

Vi videregiver ikke oplysninger til 3. part. medmindre det drejer sig brud på dansk lov. Vi benytter oplysningerne til styring af medlemmer og statistik.

Opførsel

Den generelle regl er "opfør dig som du selv ønsker folk opfører sig over for dig".

Din profil må ikke indeholde stødende materiale eller tekst, ej heller racistiske eller lign udtalelser.

Hold iøvrigt din profil og profilbillede sobert.

Support og anmeldelser

Vil du anmelde en profil, stødende materiale mv, eller hvis du har problemer med sitet, eller blot spørgsmål, kan du altid kontakte support@minveninde.dk - Husk at beskrive din henvendelse med så mange informationer som muligt, så vi lettere kan hjælpe dig.

Vi opdaterer disse retningslinjer løbende

Minveninde.dk forbeholder sig retten til at ændre disse retningslinjer på ethvert tidspunkt og uden foregående varsel. Som bruger er det dit eget ansvar at holde dig opdateret med ovenstående.