Om minveninde.dk

Velkommen til minveninde.dk

Vi er et mødested for kvinder i danmark, der søger nye veninder.

Det skal jo ikke handle for meget om os, det skal handle om alle jer skønne kvinder og veninder derude. Men hvis det skal være.. så here goes..

Historien om minveninde.dk er endnu ikke specielt lang. Vi kom i luften den 17 april 2016, selvom vi ikke helt havde bygget siden færdig. Faktisk kunne man kun skrive på væggen på forsiden, og der var hverken bygget søgning i profiler, eller privat beskeder endnu. Men sidenhen har vi bygget videre og har her i 2020 igangsat et nyt projekt hvor vi er igang med at opdatere hele kodebasen bag minveninde.dk så vi kan give jer den bedste mulige oplevelse af siden. Vi forventer at lancere det med nyt design og nye features hen over sensommeren 2020.

Minveninde.dk er ejet, designet og programmeret, af en kvinde, mig, der netop stod med behovet for at udvide min omgangs kreds. Jeg fandt en side, men den annoncerede kort tid efter, at skulle lukke og så tog jeg en beslutning om, at bygge et tilsvarende site, så alle os kvinder i danmark, kan fortsætte med at finde veninder over hele landet.

Minveninde.dk bliver i dag styret af et lillebitte team på 3 personer.

Jeg håber du vil støtte op om denne side ved at bruge den og være aktiv. En aktiv side tiltrækker flere, og vi vil gerne have så mange som muligt, så alle kan finde en veninde ligemeget hvor i landet de bor, og ligemeget om de er 16 eller 100 år gamle.

Mange hilsner

Duddi Mai, stifter og ejer af minveninde.dk